Clear blue digital test valid ke?

Hi,just nak tanya clear blue result boleh jadi x valid x? My last period 27/07/21.. Sy test guna clear blue 4/9.. #confius

Clear blue digital test valid ke?
2 Balas

Hmmm, tapi clear blue ni sgt sensitive utk test pregnancy seawal beberapa hari before period. 1-2 tu sebenarnya indicate weeks after conception. Week pregnant plk kira dari last menstrual period. (Ambik Kira jgk cycle brapa hari? Bila ovulation/conception?) Kalau ikut kan 27/7 dah dlm 5mgu

2y ago

skrg mcmana puan?

Masih awal tuu. Tggu 2 3 minggu lagi test lagi and then scan ye 😁