Bedung baby

Ada x newborn yg x suka kena Bedung.. Anak sy klu Bedung ya Allah dia berlawan nk keluarkn tgn dia.. Menangis klu x dpt keluarkn tgn.. Baru 9 hari tp x suka Bedung.. Klu biarkan x pkai tgn selalu gerak2 time tido.. Mata mmg tutup tpi tgn gerak2

6 Balas

baby saya waktu newborn je bedung tu pun dlm berapa minggu je. kalau siang panas sgt mmg tak pakaikan takut baby tak selesa. malam nk tidur boleh la lagi pulak yg tidur dlm aircond. kadang tu dah bedung dia pandai keluarkan tangan so saya bedung biar tangan dia tak berbalut

Macam anak first saya. Mmg tak berbedung. Saya selimut kan mcm tu je. Barut pun tak pakai. Tapi bnyk je lalat2 berbunyi. Alhamdulilah baby saya tak meragam n kembung perut.

Baby saya pun tak suka bedung, kuat sangat menggeliat baru toleh kejap dah terbuka habis bedung 😂 jadi saya pakaikan bedung jenis butterfly je senang.

adaa mcm sy dlu anak x suka pakai bedung...tiap pakai mesti naagis lh bila dibuka tu diam² dia..🤣

anak saya pun taknak bedung tangan. hahahaha. biasa saya bedung badan je tak mau bGi sejuk.

tengok jenis kain dan suasana bilik nyaman atau tak.