berat terlebih

ada x mumy yg berat terlebih kena suru minum air gula???apa rasa air gula tu ??? first time first baby

2 Balas

Pengalaman sy bmi tlbh dan mstilah berat pun lbh😆..jururawat tu cm xperasan jer y sblm buat buku sy prggy twin pdahal dh ad kertas scan menunjukan bby twin..so badan akn berat blhan lh sbb twin..so mmg kene minum air gula lh cerita psl air gula kene minum 28w..air gula tu rasa manis jer..xde ap2lh..ok jer..jgn tkt..nti dier ambik darah dulu pertama sblm minum air gula..slps tu minum air gula dan kene tggu 2 jam cm tu..slps tu dier akn ambik darah lg sekali..utk tgk result kita..sama ad, ad diabetic ataux..tu jer..Dlm tempoh mgndung 2x akn kene minum air gula..

skrg ni kalo umur 25 ke atas pun da wajib mnum air gula.. sy mnum air gula perisa oren kt privet dua kali,, rase mnis sgt2, but ok jek, just enjoy jek k..jgn pkir bkn2...nty muntah plak.hihii btw lps mnum air gula tu rase pening skit,.