Kerap kencing

Ada x mummy2 yg sanggup puasa xmnum air start pukul 10mlm..sbb bila nk tido je mesti kencing boleh kata puluh kali dlm beberapa minit. Hakikat nya dah la tengah haus sangat2. Mnum air suku je dah nak tkencing. Rsa mcm kering sgt tekak bila xmnum tp malas nak hadap kerap kencing😔

2 Balas

Saya tak boleh kalau tk minum air. Tk kisah pergi kencing janji tekak tk rasa kering. Lagipun saya mmg jenis minum air banyak dr kecik terbiasa. Kawan terdekat pun kadang pelik tgk amount air saya minum tu lain macam 😂 mcm saya, saya lg tak faham orang yang taknak minum air.

3y ago

Sy mmg suka mnum air kosong.. Jdi xsuka bila kerap sgt sbb br je klua bilik air xsmpi sminit nk kencing lg. 😅 Mlm tdi sy sanggup tahan pagi ni mnum bnyak2. Klu time mlm ganggu sgt time tdo tkut tkencing kt tilam😂😂😂

Sy mmg tak boleh tak minum. Nanti jadi kencing tak lawas 😅

3y ago

Sy kencing ok.. Bukan kencing koto tp asik nk kencing je😄 mcm sensitif sgt mnum air sikit je nk kencing