Kerap kencing

Week berapa korang dah mula kerap sgt nak kencing? Mcm saya masuk je second trimester asik nak terkucil je..

36 Balas

Dari first sampai third klau pegi pasar ke mall mesti kena kencing dulu sblom kluar rumah ataupun tahan sampai balik..tapi xbuat slalu tkut kencing kotor brulang😂 sampai nak sruh husband belikan pampers sbb malas pegi tandas..husband gelak je

3rd trimester.. Masuk 35w ni lagi la rasa nak terkucil je.. Tiap malam terjaga sbb nak kencing.. Lepas tu dh bangun x bole nak lelap blk.. Berjaga la smpai subuh 😪

saya lagi kuat kencing haha dah la twins lagi kerap kencing sis haha skit2 ke toilet smpai suami pun sengeh2 haha

Better g check.. sy 16w pergi jmpe doc.. rupanya kerap kencing pon salah satu faktor kencing kotor..

5y ago

Sy pon gitu gak.. tu yg pelik .. g kt swasta doc kta gitu..

Dri first trimester smpai sekarang .. dh nk masuk trimester ke 3 .. toilet tu jd bilik no 2 .. huhuhu

Week ke 4 dah start nak terkucil je. Hahahahaa. Anak anak sebelum ni takde pon macam ni.

Week 20 dah start kerap ke toilet 🥴😅 Skrg dah 22 weeks, lagilah kerap ke toilet..

Saya pun dh masuk second semester asyik bngn mlm nk trkencing...mesti..

1st trimester asyik nak terkucil je. Malam² bangun nak terkucil sampai 3 4 kali. 😅

dari first pregnant , kerap kencing , ni masuk trimester 3 , baru kurang terkucil