Baby Boy Or Girl

Kalau suka makan manis2 biasa baby boy or girl? ?

55 Balas

tu semua mitos je sis. jangan terlalu percaya sgt. kadang betul kadang ada jugak yang tk betul. nak tahu jantina baby better pergi scan dekat klinik. atleast puas hati dapat tahu jantina bby so takdelah main teka teki lama sangat.

xpasti 🤣 first prgy jugak ni. dr awl x selera mkn benda manis kecuali buah. buat air pon xmnis..tpy bila mknan yg mak ckp masin pd lidah sy x masin pulak😅 hilang deria rasa agknya prgnt ni. klu minum manis naik berdiri bulu roma

Xleh nk expect gak mengidam mcmtu..b4 i already ade 2boys,now 3rd baby girl..sama je simpton alahan n mengidam sama mcm boy 2 org tu..xde beza ape pon...tp xtau la kan,laen org laen cara nya kot😅

Anak 1st sy suka mkn mnis xleh mkn masam ble mkn masam nk muntah. Skrg tgh mngndung n trbalik plak suka mkn masam, tp bila scan boy lagi hahaha 😂 buat detail scan la kalo nk tau 😀

Tak sama org preggy sis.. Ada yg suda makan manis tapi kuar baby boy, ada pula yg suka makan masin, asam tapi keluar baby girl.. Ikut instinct sis baby apa 😅

Sy pun bgtu..gila sma makanan manis....kalau bole coklat tu setiasad. Mulut...masam ni kurang juga..tdak berpa minat..tp belum scan lagi la girl or boy

Tak pasti. Orang cakap baby girl. Tapi kawan saya suka manis2 masa pregnant dan anak dia baby boy 🤭🤭💕 Jadi, kadang2 tak boleh jangka juga

saya makan manis, dapat girl. Jemput join telegram Channel https://t.me/tipspenyusuansusuibu untuk tips penyusuan ibu, resepi milkbooster dll.

Sy pun suka makan manis2..chocolate n ice cream everyday..nasib tidak gdm😂😂 skali kluar boboy..org cakap girl sbb suka makan manis..

5y ago

kekeke yg perasan kalo ank laki, org lain akan tgk kite dr blkg ade shape lg kt pinggang. Tp kalau anak ppuan, straight cut terus pinggang n punggung.. tkde bentuk dah lebar terus hahahhaha.. bab pemakanan ni pun sama.. kdg2 mood nk masam.. masamm je layan.. jemu masam kita nk manisss je.. lyn mnde manisss je... pembawakan ni tak sama... kan

Sy preg baby girl. Dulu b4 preg suka masam2 masin. Sjak preg ni mmh mkn mnis je kje. Smpai kne gdm. Tp on diet control jela.heehe