Spotting 20 Week

Ada X Mommy Kt Cni Yg Ada Pengalaman Spotting Msa Kandungan 20 Week? Td dh g scan doc ckp smua OK cuma uri ja kt bwh... Risau jgk.. Kot2 ade tips ke ape yg boleh dbuat

3 Balas

Kalo de spotting baek rehat je sis. Uri dkt bawah tu punca turun drh. Jgn agkt berat. Yg penting rehat

Uri dkat bwah tak boleh angkat brg berat, tak boleh 'bersama' suami. Kena byk rehat..

3y ago

serious lah takboleh bersama suami? kalau 3rd semester mmg uri kat bawah ke? saya first time pregnant

Sbb uri bawah tu