Spotting

Salam smua.. Sy Nak Tny Sape2 Yg Ada Pengalaman Spotting Msa Kndungan Berusia 6w?sy Ada Spotting Stat Dri Mlm Td.. Td Sy Pegi Klinik, Doc Scan N Bgtau Kantung Tu Ada Lg Cuma Dh Trun Ke Bwh. Risiko Utk Jatuh Agak Tggi.. Sesape Yg Penah Ada Pglaman Mcm Ni, Bole Share?

1 Balas

Sis bykkan rehat & jgn byk gerak. Sampai kandungan betul2 kuat. Jalan pon slow2 je. Angkat bakul kain pon jangan. Menyapu pon jgn. Saya masa awal2 mmg jaga sungguh. Lepas 3month tu baru buat keje skit2.