Kesan zincofer

Ada x kt sini yg makan zincofer pastu kepala pening, berdenyut² seharian.. rasa mual nk muntah aje. Padahal sy mkn sebelum tidur kott. Adakah x serasi?

7 Balas

sya pon malam td muntah bg vit zincofee tu.. tk thu lah ngape dlu mle2 bleg makan.. lame2 makin tk leh terima . kalau muntah tu nauzubillah baunya hahahaha.. bile dah terbau.. lgi muntah.. 🤣 nnti appmnt doc kk sya mmg nak tuka vit lah tak daya.. hb sya pon low.. harap boleh tukar.. sya pgi2 mmg pening2 .. muntah lpas tu bru lega tu pon lmbat sllu bgun pgi... 🤣