Prolonged jaundice hormon tyroid tinggi

Ada tak anak kena prolonged jaundice hormon tyroid tinggi .. bby bole sembuh ke ?? 😔😔

3 Balas

boleh sist..asal sist jgn ptus asa yer..arwah mak sy sruh sy mnum air kundur ..byk yg ckp..bgi tips sruh jemurkan anak awal pagi sblum jam 8 tu..sbab matahri awal pagi tu byk sngt kebaikkan utk kulit kita sist..mula2 xprcya la..tpi sy ada amal satu kali tu bfore check kuning anak..memang trun sist..asal sist jgn mkan yg ada halia dlu

3y ago

btw anak mcm mna sist..dah shat ke?

boleh tahu keadaan anak sis sekarang? anak sy pn nak kena repeat test amik darah sbb thyroid tu.

2w ago

salam sis, anak sis okay tak sekarang ? anak saya pon suspek thyroid and akan repeat amik darah 25/4 nanti.

bole tahu keputusan ank awk,. ank sy pun suspek camni juga