Tak sabar scan 😅

Ada x ibu2 kat sini yang asik kira hari je nak scan bila tau pregnant?? 🤣 xtenang nak buat pe pun.. tambah2 kes yg period xtetap ni.. Nak scan takut xnmpk.. nanti kecewa n buang duit n masa.. tp selagi xscan selagi tu xtenang.. tambah sejenis xde alahan ni.. hahahahahah risau.. Tertanya2 pregnant ke x ni? Sampai duk vek upt la byk kali 🤣🤣🤣 ke sy sorg je gini?? 😅

1 Balas

sma tpi sbb ada sejarah p scn awal nmpk kntung kosong still ok n tenang. lpas 3minggu p scn mmng cnfirm kntung kosong lepas 5minggu kntung turun sndri. lpas 2bulan lekat blk. now dh 6w. tpi msih sabr n tunggu smpai 7/8w sbb tknk kecewa hehe. dua dua prgnancy tdk alahan tdk sakit apa apa. semua normal.

10mo ago

Sy thun lepas gugur masa 8w.. so kalini mmg bjaga n bhati2… tp tu la masa awal scan aritu kosong, jadi seram plak 😅 ni doc suruh tggu 2 mnggu scan lain.. so nk tggu sehari2 pun rasa, lamanyaaaaa 😅 tp still bsabar.. harap2 cepat masa blalu n baby membesar dgn baik je