Scan tapi xnmpk jantung

Sekadar nk meluah 🤣 12weeks 3days , scan dekat kk td doc ckp x nmpk apa2 lgi 🤣 sbb tu mls nk scan awal2 kandungan , tkut kecewa 🥹 doc sruh scan 2mnggu lg .

6 Balas

saya jenis perut tebal bila time kena scan dekat kk ada je x kena x nmpak baby la baby x bergerak la dimarahnya kita dgn doktor sebab lemak perut tebal... tapi bila scan dekat klinik swasta jelas je nmpak baby

Kdg2 x nmpk sbb scan kk tu zaman dinosaur punya 🤣 klu ada bajet, boleh scan kt klinik luar. 2d growth scan dlm 30-50rm. Insyaallah nmpk sbb scan klinik luar advance sikit 😇

2y ago

Zaman dinosaur tu funny😂😂😂 terhibur saya 😂😂😂

12 weeks tapi tak nampak apa²🤔pelik juga..sbb sy haritu scan kt kk nmpk dh baby duk gerak 😁

2y ago

myb doc tu yg x pakar sgt .

Saya scan di uni klinik. Nampak jelas. Denyutan jantung pun nampak. Time tu baru 7w.

1y ago

Tulah kan , xkan lah 12mnggu xnmpk jantung lg ,

masa scan 10weeks hari tu sy dh ada dengupan jantung baby..doc siap bg tunjuk

2y ago

Tulah 🤣 tapi sy dah scan dkt klinik swasta , ada ja jantung bby ,

scan kat hosp 12 week sbb kene tahan wad, nmpak je