Mohon pencerahan

Hi mmy , nak tanya , area nipples tumbuh biji2 putih, mcm whitehead pun ada 🤣 cara nk buang mcm mna ya ? Bila picit sakit.. tp sy ni geram selagi x kluar 😅 bnde tu kluar sebelah kanan je . Belah kiri xde . Harap ada lah yang sudi mnjawab soalan sy ni #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

Saya picit juga sampai keluar. Sis ada alat buang jerawat nasi tak? Boleh pakai alat tu tapi lagi sakit so saya pakai jari je.

3y ago

saya dah try sakitttt , biasa try picit lpas mndi sbb konon2nya kulit and bnde tu tgh lembut.. tp haih sakit jgk😅