Alahan gelap? Yeke ni? Hehe

Dah 25 weeks. Sabar jelaaa semua celah jadi gelap. Alahai mcm² dah buat. Dr beli loofah bath sampai lah ke scrub biji² tu sampai la ke lotion. Mcm² iktihar dah. Tp dh tamau hilang pasrah jela 🤣 harap lepas beranaknye kamu nanti beransur la pulih semuaaaaaa. Malu dengan bapak kamu 🤣🤣 Ps/ : still taktahu gender baby apa. Last scan tak nampak. Dia suka main teka teki. Next scan harap awk tak malu² okeh 😘

2 Balas

sy cemtu.. sy ckp ngan suami, 'cubalah tegur bhgian yg gelap ni klu berani..' 🤣🤣🤣 dia gelak jek, dia pun tau tu pembwakan bby, nsib bdanlah sume hitam brdaki, bila dh beranak, back to normal slowly..hahaaa

perubahan hormon tu sis..normal