Baby tolak susu badan

Mommies, sape ade mslh mcm sy. Bby xnk isap susu dada. Sb sblm ni sy xde susu(dlm proses mengurut bdn) bg bby susu frmula. Skrg bby tolak susu bdn sb puting bdn xsama dgn puting botol. Nk buat mcm mana ye?

3 Balas

Sama dgn sy skang baby baru 14 hari kalau nk bg susu badan dia menolak and menangis kuat hm sy stress sangat taktahu nak handle macam mana dh tolong sy

1y ago

Sis pum ja susu sis bagi baby minum dalam botol susu pasti kan puting tu sis beli yang anti colic supaya baby x kembung perut guna botol susu wide neck sambil2 tu waktu baby x haus sgt bagi dia susu kat kita lama2 kita nak jg ..kalau x teruskan saja pum susu sis💪

Nipple confused. Sis join group dgn fb tu. Happy breastfeeding malaysia

Try buat skin to skin dengan baby balik. InsyaAllah boleh lagi tu