baby kurang susu

hi saya nk tny. bby saya 7m. sejk kblkngn nih dy xmau susu. bila bg jenuh tggu dia nk isap botol tu. tp makan masih ok berselera. ap yg saga perasan, bila bg botoi asyk gigit puting tu. #pleasehelp #firstmom #firstbaby

3 Balas

nak tumbuh gigi kot. da 7m kurang susu xpe sbb da makan. bg air masak cukup. biasa nak tumbuh gigi ni nak yg sejuk2 je.

dah ada gg ke? kalau xde mayb baru nk tumbuh.. gusi gatal2 rasanya tu

mgkin ank gatal gusi