alahan

ada tk ibu2 alahan pedih ulu hati.ni first pregnant. sy start 7minggu pedih ulu hati smpai 10minggu pon ttp sama. nk mkn pon tk blh. nk tdo tk slesa..makan sikit, nti angin tolak balik, munth.. Allah..

1 Balas

Sis minum susu perisa vanila. Insyallah okey. Elakkan makan pedas & masam2

4y ago

Oh minum susu ibu mcm anmum semua tue. Kadangkan ade yg perisa coklat. So minum yg biasa. Sy masa pregnant selalu jugak pedih hulu hati sampai pegi klinik. Tue doktor suruh minum susu. Alhamdulillah okey