pedih ulu hati

mommies nk tya sy alahan teruk sgt mkn minum semua tolak lg2 air kosong 1st pregnancy smpai xtahan pedih sgt ulu hati menagis dibuatnya ada cara ke nk kurangkan normal ke ye ?9 minggu dah mmg xhilang ke smpai bersalin😭#firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #ingintahu

1 Balas

pedih ulu hati tu normal je. mmg akan rasa sampai bersalin nnti. kejap ada kejap hilang. boleh ready gaviscon kt rumah. and minum yakult setiap hari. sye mnum sehari 2 botol yakult. rasa teruk sgt bru mkn gaviscon.