kuning

Ada tips tak nak turun kn demam kuning ? Baby bru 4 hri. Kuning 214 dah msuk wad ???

24 Balas

Kerapkn mnyusu..Normal tu msuk dlu sb sye mcm tu jg..Nty kuar je ulngalik n xade dhnkuning..Kne kerap mnyusu

5y ago

Baiklh sis😊

Ank sy dlo ..sy minum sengkuang cina,parut amik airnye..pastu bg bby skit...turun cepat

5y ago

Wahh yke sis. Nt sya cuba cri . Tq😊

Mandi dgn daun asam belimbg. And kerp myusu. Pantg kunyit , halia , lada , smpai hilg kunng ank

5y ago

Baiklah sis

Saya sapu getah akar serutun kt tapak kaki baby malam sebelum check kuning..

5y ago

Turun ke kuning bby sis bila check up?

Keep bf sllu kt bby..Sejam dua bg mnyusu ktnya dan letk bwah lmpu jga...

5y ago

Kntalkan hati sis demi anak..Kerap pam xade anak disisi dan bg susu tu kt misi nty dia bg susu tu kt anaK..Pstu xboleh eah duk bersma ank kt hspital tu..

Bg mndi air rebusan sayur labu kundur

5y ago

Smpi mendidih

semoga bby cepat sembuh. take care 💕

5y ago

Amin . Tq💕

Kasih minuma susu lactogen sis..

5y ago

Baiklah sis

Ibu minum susu kambing dan bf anak

5y ago

Susu kmbing susa nk dpt kt sni 😣

mndikn dgn air rebusan daun kucai

5y ago

alhamdulillah..