Kulit telinga baby

Ada tips tak nak hilangkan kesan kulit telinga mcm tu? Dan kenapa kulit dia macam tu?

Kulit telinga baby
2 Balas

baby ade air ke tlinga dia? kerapkan cuci dgn minyak baby, atau guna air suam pun boleh, rendam pastu dapp dapp guna kapas or cotton bud jek.. tpi sis, klu berbau, bgitau nurse or doc ya, sbb tkut infection nanah jej..

biasa sy bshkn cotton bud dgn bby oil..kmdian lap keliling telinga bby hingga bersih #TAPSupermoms