Telinga baby mgelupas, berair & berbau

baby saya usia 31 hari,petang tadi perasan telinga ni mgelupas mcm kulit kering,saya lap dengan kapas, melekat mcm warna kuning dan berbau mcm nanah...malam ni jd balik... sape pernah ade pengalaman kat baby macam ni? blh share x kenapa tu? #firstmomfirstbaby

Telinga baby mgelupas, berair & berbau
3 Balas

. hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

baru-ii ni baby saya pun baru kena. saya terus bawak ke klinik. then doktor kata, dalam telinga dia ad tisu mati. that why, benda tu keluar . then doktor bg ubat titis. 3 hari je dah elok.

1y ago

sebelah telinga je.. keluar meleleh jugak.. dah cuci pun still keluar. .tapi x de lah sampai naik ruam. sy terus bawak ke klinik. anak first, agak risau sikit.. letak ubat titis terus elok. saya rasa better bawak baby jumpa doktor.

Hi boleh tahu mcm mana baby ? Anak saya telinga dia mcm berkuping juga