Masalah kulit

Hai mommy, nak tnya kenapa ye kulit anak jd kering macam ni? Mcm mana nak hilangkan kulit kering mcm ni? Dah guna lotion snowhitee tu tp tk jd jgk. #help1sttimemompls

Masalah kulit
5 Balas

sya pakai pelembab dri klinik pakar kanak-kanak China, boleh pi klinik pakar kanak-kanak China,mana2 boleh,sebb tak jual kat luar, anak sya kulit sensitif, kulit kering, Alhamdulillah, 1 hri pakai pelembab ,terus lembut hilang kasar2. sya pi klinik pakar kanak-kanak China sungai Chua,sebb sya duk bandar baru Bangi.

3mo ago

Sy dkt kelantan tk thu nk cari kat mana klinik pakar china

kene pakai krim pelembap contoh brand ceradan ada yg safe for babies. jgn pki snowhite tu krim pemutih dia ada fragrance dan lain2..x ssuai utk baby sbenarnya..

3mo ago

atau cetaphil pun ok ssuai utk kulit sensitif..

Kalau macam ni maksudnya ada yang tak sesuai untuk anak. Kena check balik lotion, sabun mandian, minyak, bedak (jika ada).

3mo ago

Awak kena try and error. Cuba stopkan satu per satu untuk pantau

maknanya ada yg tak sesuai, macam anak saya tak sesuai minyak yuye cap limau tu

cube pakai mandian Tasneem..utk lembabkan kulit bb n x kering

3mo ago

Thankyou