Chemical Pregnancy

Ada tak yg pernah cek upt mula2 ada double line kabur, atau kadang2 tu line dia tak nampak pun, kena tengok betul2 baru nampak. Tapi bila dah beberapa hari selang 2, 3 hari mcm tu buat upt lagi dah takde double line? Then keluar period. Adakah chemical pregnancy? Kalau ya, perlu ke jumpa doktor atau biar je?

1 Balas

Sy pernah sis... masa tu kt warded...doc ckp nk check tkot luar rahim..sbb kntung xde..yela bru 5 weeks kn...tp ikut jela doc suruh.. upt tetap samar.. xlama lepas tu sy period..bgtaw doc tp xde ckp ape pn..

4y ago

haah...doc suh balik... n dia bg keputusan pregnancy unknown location...padahal sy da bgtaw sy period...