Upt makin pudar, adakah chemical pregnancy

Nak tanya pandangan semua, UPT gambar first saya buat masa CD26 jam 2 petang. Gambar setersunya jam 3 pagi hari esoknya. Ada naik double line tapi makin pudar. CD28 saya buat upt lagi tapi terus single line. sedih saya adakah ini chemical pregnancy? #ingintahu #pleasehelp #ttc

Upt makin pudar, adakah chemical pregnancy
6 Balas

sy dulu pun mcm tu..pudar je linenya..tp alhamdulillah, lepas seminggu buat balik test naik line terang.. inshallah, awak ada la tu..just wait seminggu dua ni

nanti test semula dalam seminggu dua . kalau makin jelas, memang ada dah la tu dalam perut 🤗 doa yang baik² je

2y ago

aamiin, moga dipermudahkan urusan 🤗

Sis tunggu ye Kalau betul mst akan delay period atau kluar spotting . Semoga rezeki sis

Selagi belum bleeding/period InshaAllah ada la tu rezeki sis🤲

Hai sis, mcm mna pkmbangan sis skrg? Btl pregnant ke sis?

Kdg kepekatan kencing buat dia pudar jgk..