Upt kabur sangat2

Korang pernah tak, upt kabur sangat2 tak nampak kat gambar tapi bila tengok nampak ada faint line tu. Yg test semalam punya pulak, jadi mcm evap line tu sebab dah kering so nampak jelas sikit line nya. Korang pernah tak mcmni? Pastu korang ke tak ye?

1 Balas

Check lg setiap 2 hari. Kalau betul pregnant double line makin pekat mcm saya dulu. Pernah juga faint line sampai berminggu takda progress, yg ni upt faulty & tak pregnant