Cucuk Depo

Ada tak yg lepas bersalin terus misi cucuk depo dekat punggung sebelum discaj hospital ? Bole tak share pengalaman masing² nk brsiap sedia laa sbb ramai cakap berat badan naik la period tk menentu laa . Saya skrg hnya timbul benjol shja dekat tempat cucuk lpastu gatal² sikit..Harini sy brpantang hari ke 21 . First baby mmg takda pngalaman lg sy pilih cucuk pun sbb sy jenis lupa mkn ubat tkut trmiss pil perancang naya shja .

1 Balas

doktor saya ckp mmg mganggu hormon.. stiap prancang ada klebihan n kkurangan.. so bila dah ganggu hormon, bdn pn blh jadi naik.. sstgh mommy ok.. tp kbnykkn naik

2y ago

Ouh mcmtu.. sy berat tk naik tp period jdi gelong la pulak bulan prtama mai 4 hri lpas 22hari mai smpai 11 hari bulan ni lngsung tk mai pulak.. bby skrg dh 3 bulan setengah