Hi.blh share pngalaman Period mak² yg cucuk perancang (depo) Sy first time cucuk,bln 3 nnt cucuk ke2

1 Balas

Saya first cucuk depo esok tu terus period smpai sebulan lebih . awal ii banyak . hujung ii keluar sikit ii je . lepastu tk dtg dh smpai skrg saya dh cucuk kli ke 4 . misi kata kalau tk dtg period tanda ubat brkesan . kalau period bleh pregnant .

2mo ago

sy kali ke 3@4 ccuk kluar spotting..dh dkt 15 ari .tu dikira period ke?first time