Dari zincofer ke maltofer

Ada tak yg hb low mkn maltofer hb jd okay?? Sy dh sebulan makan zincofer dr 9.7 jd 8.7 then harini 8.9 . Sy ckp kt doktor nk tukar ubat sbb mcm xmnjd kt sy . Dan kdg muntah juga. Sy risau mkn maltofer pon sama. Ade ke yg hb low mkn maltofer hb jd tnggi??

3 Balas

saya dulu mkn iberet.. but xserasi dgn tekak.. setiap kli mkn jdi loya .. pastu doc bgi maltofer.. mulaii x jalan jugak.. last ii kunyah maltofer mlm.. pgi esok minum susu hl or susu bear yg thai punya tu.. saya amik yg high calcium.. dari 10.12 terus naik 12.0