4hari lagi

Ada tak yg dah ada tanda bersalin keluar darah dtr cek 3cm tapi xda rasa sakit nak bersalin?? Risau ni 2hr dah tapi belum juga rasa sakit yg kerap.. Nak pg hospital tkt cm blum bukak dtr srh balik lagi.. Hmm

15 Balas

Sya first baby tanda baby kurang gerak dri jam 10 smpai jam 11 tghri takde gerak juga sakit takde. ...sbb rasa was² terus pergi hospital doc scan air ketuban kurang kena paksa berslin induce #38weeks