Baby mengeras dan contraction beserta sakit

isnin lepas 38++ contraction kerap tapi tak sakit. p PAC check jalan 3cm.. 4hari stay wad tapi tiada progress.. doctor bagi balik dulu.. ni dah 39week 4days.. rasa contraction beserta sakit. tanda keluar lendir jernih xda darah..sakit pinggang belakang (ni contraction ke) saya keliru sakit contraction sbb anak first dulu overdue sampai sudah xrasa sakit contraction. anak kedua.. agak2 ni dah nk bersalin ke? mohon kalian doakan saya diberi bukaan jalan yg cepat, dipermudahkan urusan bersalin ya.. terima kasih

2 Balas

alhamdulillah..lps update soalan sini tadi pukul 4.30pm lebih kurang.. husband balik terus ajak p PAC.. check jalan 4cm depa tolak labor room.. pulul 8.46malam sy dah selamat bersalin baby boy 3.56kg normal.. ni dh boleh rehat dlm wad.

Contraction sakit pinggang ke abdomen. Mudahan semuanya baik tanpa mudarat

11mo ago

Alhamdulillah syukur. Tahniah 💐