prolonged jaundice

ada tak yang mengalami anak prolonged jaundice walau dah 1 bulan ? masa hari ke 13- bacaan 8.7..masa cek 1 bulan naik ke 11.7 😢.. susu campur bf dengan fm, tapi lebih ke bf

1 Balas

mungkin breastmilk jaundice sis, x perlu risau, just keep on susukan bby, In Sha Allah dalam 2 bulan lebih gak akan hilang klu breastmilk jaundice ni.

7mo ago

yeke awak..sbb anak sye pun kuning ..doc ckp breastmilk jaundice..sye nk tau klau breastmilk jaundice ni x lwh mkn halia,bawang ,lada hitam ke