Anak prolonged jaundice (almost 1 month)

Nk tnye kalau bayi 1 bulan prolonged jaundice still x boleh mkn lada hitam,bawang putih,halia ke..remoah2 tu x lwh mkn ke

1 Balas

anak saya prolonged jaundice 2 bulan. saya makan je walau ada rempah apa pun. ada tanya doktor pakar lagi dia kata takde kena mengena pun. cukup 2 bulan jaundice surut sendiri. anak saya pun takda masalah berat, sentiasa naik walaupun masa masih jaundice. tapi terpulang ikut preference masing masing. saya mmg tak pantang. anak pun dah setahun lebih masih menyusu badan