Tips Baby Putih Cerah

Ada tak tips pemakanan yg perlu mommy jaga time pregnant utk dpt kan kulit Baby gebu?

21 Balas

mcm sy..mmg x putih..klit tanned tp suami sy ptih..ank slung sy ikut klit sy..ank no 2 mmg putih mlepak ptih dr ayh dia lg..smpai org ckap sy ttkar ank org lain😂.apepun doa byk2 sis..inshallah..ptih ke gelap jnji shat smpurna ckup..alhamdulillah..tp msa ank no 2 sy start 7bulan mnum air klapa..xla klapa sgt..mnum coconut shake tu..boleh kta hari2 jgaklah..jd ketagih...hehehe