nak dapat anak putih gebu

hai mommies apa suplement / vitamin yang selamat untuk baby kulit putih gebu, saya tau warna kulit juga ikut keturunan, tp ada juga sy tgk mak ayah kulit xcerah tp anak2 putih gebu. any tips?

6 Balas

Daripada awak sebok nak kulit putih, baik awak sebok nak dapatkan anak yg cukup sifat, sihat anak yg bijak, anak soleh solehah. Adui awak ni pun. Yg aneh2 je la 🤣🤣 nanti dah besar anak awak dah sekolah rendah. Kulit yg dulunya putih gebu tu jadi gelap sebab banyak berjemur.

ikut gen n environment sis. kdg ikut kulit atok nenek dia bole jd juga. sis amalkan byk mkn buah n sayur utk anak kulit tk sensitif ye.

ada kawan saya bagitahu, kalau nak anak kulit putih.. amalkan minum air rendaman saffron.

12mo ago

Awal2 pregnant, dia dah amalkan. Anak2 dia memang putih2 saya tengok.

try mkn delima atau beli pati delima

Hahaha no tips sis😊

Seriously