Baby Putih Gebu ?

Hai, bole bagi petua tak supaya baby keluar nanti kulit putih bersih.. ?

8 Balas

Mak pak cerah gebu insyaAllah ank cerah gebu. Klu mak cerah pak tak cerah. Dia tengok plak genetik mana yg dominan. Kalau genetik dominan lebih pada pak, kuar dia mcm kaler pak dia la. Apa apa pon warna kulit, asalkan sihat sempurna.🥰

5y ago

Hehehe.. kuning langsatla cntik 🥰

Ank2 sy dua org msa baby jer putih2 gebu tp bila dh bsar dh masuk sek jd gelap jg, kuat brjemur kot.. Tp ada bdk smp bsar maintain putih.. Jelos tgk.. 😂😂

5y ago

mcm anak lelaki sya..dah form 1.ramai girl tergila2 kat sekolah..putihnya ibarat tauhu...sebab dulu sya craving sangat tauhu..

kulit baby ikut genetik parents sis tp kalo sis nk baby putih gebuh try amal vitamin c , mkn buah & sayuran insyallah putih bersih baby

5y ago

Tq sis💕

Mkn buah sis..minum susu..hjg2 trimester tu rjin2 minum air kelapa jga..pla jgn ambil supplement mengarut slain yg klinik bagi..

5y ago

34 ke atas elok da

Kalau genetik putih gebu. Anak pn akan lahir putih gebu.

5y ago

Kulit saya kuning langsat sis.. Laki hitam manis.. Agak2 kulit siapa la tu baby ikut nt tu yaa.. 😍

Xde sis.. putih gebu semua tu drp genetic sis/suami/ family..

5y ago

Kulit saya kuning langsat sis, laki pula hitam manis, camana la agaknya kulit baby tu nt ya,, ikut kulit siapa dia nt 😅

Minum air kelapa muda..

5y ago

Enam bulan keatas baru boleh minum air kelapa muda...

Pengalaman aku bun dr hamil 0-40 minggu aku setiap hari minum air kelapa, malem minum vitamin airnya pake jeruk peras alhamdulillah anaku lahir bersih banget ketuban juga ga ada kulit yg nglupas