Tips Baby Putih Cerah

Ada tak tips pemakanan yg perlu mommy jaga time pregnant utk dpt kan kulit Baby gebu?

21 Balas

Dah tanya doktor pakar , genetik mak ayah je yg hasilkan warna kulit anak . pemakanan tak mempengaruhi warna anak2

Biase Ikut Genetik Mak atau Ayah.Kalau Suplement Atau Susu Tu.sampingan je.selebih nye biase ikut genetik mak ayah juga

Baby putih ikut genetik ibu ayah / family parentsnya sis.. permakanan x mempengaruhi cerah gelap kulit anak..

Bkn dr gen parents ka? Xkn la mak ayah putih tiba2 ank hitam kn.. Rasanya x Ada kena mgena dgn mknan sis

5y ago

Rezeki dia dpt anak kulit cerah, kulit gelap pon rezki jugak..Tuhan punya kerja tuh

Kulit cerah ke gelap ke ikut makpaknye sis. Xd makanan spesifik pn tuk kulit baby dlm perut cerah bila kuar nnti

Kalau mak bapa hitam legam xdany tips ank putih mcm tauhu.. ikut lah gen mak bapany..

Buah delima .. Amal kan sepanjang pregnant ... anak keluar putih gebu

Tips xde. Tpi klu kulit putih ke coklat ke gelap ikut gen mak pak sis.

hihihi klu makayah pun ta cerah putih mana ta mau juga sis oiii

pastikan ibu bapanya berkulit cerah tu je tipsnya