Tips Baby Putih Cerah

Ada tak tips pemakanan yg perlu mommy jaga time pregnant utk dpt kan kulit Baby gebu?

21 Balas

Sya amalkan air Yassin, selalu zikir , baca Al-Quran, kurma + susu dan dkt nak bersalin amalkan minum air kelapa alhamdulillah ada kulit bersih walaupun x ada lah cerah sagt tapi alhamdulillah kulit dia kalau luka ke apa cepat sembuh dan x ada kesan ☺️

5y ago

Sya start 6 bulan dh mula minum, cuma sebulan 2 kali je saya minum bila dh nk 7,8 bulan tu kerap sikit Sya minum ☺️