tanya ?

Ada tak tip menambah susu badan ?

5 Balas

milkbooster : kurma, air halba, jagung & roti jagung, durian. hari2 biasa minum air masak secukupnya habis bf baby terus minum nak topap balik air, makan nasi lauk banyak, minum susu.minum milo. yg ni yg serasi dgn saya. yg penting jgn stress

5y ago

Tq sis info☺️

Depends pada diri masing2 macam saya teh ais pun susu rasa penuh 🙈 Sis boleh cuba gojiberry dan makan lobak putih inshaAllah melimpah2👍🏻

Di samping ambil mknn y boleh tambah susu, buat power pumping. in shaa Allah susu makin bertambah

Boleh dptkan ilmu dkt fb sis.. Info ibu hamil.. InsyaAllah bnyk membantu

Kurma