Ada tip x MCM ne nk ceraikan susu badan..anak dh umur 4 tahun

Tip ceraikan susu badan..anak umur 4 tahun

2 Balas

sy pernah baca dr halina share time dia nak wean off, dia minum air berasaskan peppermint. katanya peppermint memang ada function untuk stopkan susu. kiranya nanti masa anak nak menyusu tapi susu badan dah takde. puan boleh cuba.

1y ago

terima kasih atas cadangannya...saya akan mencubanya

Sy letak nescafe bru jln..letak limau lah, asam jawa lah tak jln..nescafe je jln..pdhl susu xda tp nk mngempeng..