Bersalin czer

Ada tak siapa2 mommy2 kt sini yg lepas bersalin czer tangan krem, sakit sampai pergelangan tangan terutamanya pd waktu mlm n pagi? Sy dah 10hri berpantang hari2 alami 😫 sampai nk dukung anak pn xlarat sbb sakit sngt.

1 Balas

Mungkin bentan. Saya dulu banyak gerak after czer, kena bentan dia tangkap urat pinggang sampai kaki. Nak jalan, nak baring memang seksa. Rasa kejung kaku macam robot. Terpaksa ambik painkiller baru lega. Tapi kalau ambik painkiller tak boleh breastfeed anak. Cuba awak urut2 tangan tu, kalau tak jalan jugak tu maybe betul lah bentan

3y ago

dah try berurut sama juga sakitnya, xtau bila nk baik😫