SAKIT SEBELAH PERGELANGAN TGN

Hye mommies nak tanya momies di sini ada pernah rasa sakit / lenguh /kebas di pergelangan tangan tangan terutamanya? Sakit skrg rasa sampai tulang Tak pasti ni symptom mengandung atau lain2 #ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #1stimemom

2 Balas

ni carpal tunnel syndrom nmanya wak☺️. sy pn mcm awak jgak. doc bgi sy refer kt fisiologi utk buat exercise tngan. jdi mcm tu (kebas/lenguh) sbb oxygen tk smpai kt tangan. so awak kena kurangkn pergerakkan tngan awak. lagi bnyak tngan awak rest, lagi cepat kebas/lenguh tu hilang. apa pn tngan awak mmg kna rest bnyak². and dont worry sbb cts ni ada masa preg je. lpas brsalin nnti in-sha Allah dia hilang sndiri☺️

3y ago

sama²🥰 apapon rest tau. sy kena dri 4 bulan lagi😅 skrg dh nk msuk 9 bulan dh🥰

*tangan kanan terutamanya