Sakit di pergelangan tangan ( selepas bersalin)

Ada x mommy yang sakit pergelangan tangan lps dah bersalin/ada anak. Org ckp mungkin over-used muscle dukung anak sume jadi sakit.. ada x cara nak hilangkan selain ambil painkiller... Sakitnye kdg unbearable. Nak bengkok kan ibu jari tu nak dukung anak pon rasa sakit 🥹 Terima kasih

1 Balas

Cuba tanya doc muscle relaxer utk yg menyusu. Sy selalu kena di bahagian belikat sbb dukung anak

1y ago

Aah pil. Google2 jugak tau selamat atau tak. Biasanya 2 jam lepas mkn ubat boleh menyusu dh