muka breakout

Ada tak sesiapa masa hamil muka dia breakout teruk. Sebelom hamil muka takdek jerawat tumbuh satu dua je. Lepas hamil nie banyak sangat sangat jerawat naik. Ada tips tak nak hilangkan breakout nie.

36 Balas

Sye pun ade msalah skin jugak. Dlu mse x pregnant jerawat ade naik gak kadang2 bila dtg bulan. Tpi bila da pregnant jerawat mmg x naik tpi kulit muka jadik kering ya amat 😥 Kadang tu mcm menggelupas putih2 are pipi dgn dahi. Padahal before this skin sye kenis berminyak. Ntah la x paham asal jdi mcm ni. Stress jugak 😂