Menyampah!

Ada tak sesiapa kat sini ada situasi macam saya? Bila orang tanya kita bersalin mana, i jawab lah government hospital. Then keluar lah banyak episod2 seram, contohnya, hospital kerajaan ni kalau dia suruh kita push 2-3 kali tak boleh dia terus potong perut kita ni. And layanan dia teruk and takde katil apa apa lagi lah! Eh menyampah sangat! Aku nak beranak ke kau yang nak beranak????? bagi pendapat nak jawab apa dekat manusia2 macamni?

43 Balas

Meh bagi duit.. Aku nk bersalin at swasta.. Kate gitu.. Hahaha..

Sy dua2 b’salin kt gomen. Alhamdulillah ok jer, x de masalah.

Xpayah layan org mcm tu sis.. lain org lain pengalaman.

Sabar ya.. mudah2an dipermudahkan

Hem org macam tu elok bahasa kan je..

Saja nak momok2 sis je tu

dgr blh, percaya jgn..

Biar je lh org2 cmtu

Mana2 pon sama..

Senyum je yunk.....gov lau nk potong perut kite kne sign... beranak ni ada jam die... ade org 33jam.. Dasar xde ilmu nk sembng kite gelar die Tin Kosong.. 😂😂😂😂