Emosi tak stabil

Ada tak pregnant mumy yg susah kawal emosi time mngandung.. Masa 1st trimester sy ok je tp start masuk trimester kedua emosi lain mcm hilang sikap pnyabar asyik nak marah tak menentu.. Time tengah marah tu mmg tak sedar sbb tlalu ikutkan emosi nnt lepas tu baru rasa mnyesal? Normal ke mcm ni, ada tips utk kurangkan rasa marah tu?

18 Balas

sye dr belom tau mengandung lg emosi sgt2 terukkk... skg alhamdulillah tahan sikitt.. doa bnyk2 sis...

4y ago

Awl lg sis sbelum tau mngandung 😂 sy first trim ok je start trim ke2 ni terus berubah

Samalah.. Stress ngan ank2. Marah ank2 pastu nangis. Rs bnci kat diri sndiri bersikap mcm tu.

Samalah Saya pn .. tp lps tu Saya menangis sbb myesal ..Saya minta maaf Dan istighfar byk²..

kalau sye marah tu tak ..cuma cepat terasa, nangis ..lagi2 kalau suami tak layan sye

Hahahaha saya masa 2nd trim asyik nak marah je. 1st trim asyik menangis + merajuk.

Normal.. Sama la dengan saya.. Biase saya akan duduk bilik dan baring.. Bagi rilex..

4y ago

Sama la, husband terus suruh pulau kn diri utk btenang

samalah.. tp sy kuat mrjukk.. bnda kcik bole mngis x henti2.. mcm sebak sgt..

4y ago

Ya kdg benda kecik mudah betul sentap, tu yg kdg2 pelik tu emosi berubah2

Sme le kitee. Huhu