Emosi tak stabil

Ada tak pregnant mumy yg susah kawal emosi time mngandung.. Masa 1st trimester sy ok je tp start masuk trimester kedua emosi lain mcm hilang sikap pnyabar asyik nak marah tak menentu.. Time tengah marah tu mmg tak sedar sbb tlalu ikutkan emosi nnt lepas tu baru rasa mnyesal? Normal ke mcm ni, ada tips utk kurangkan rasa marah tu?

18 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

sye dr belom tau mengandung lg emosi sgt2 terukkk... skg alhamdulillah tahan sikitt.. doa bnyk2 sis...

3y ago

Awl lg sis sbelum tau mngandung 😂 sy first trim ok je start trim ke2 ni terus berubah