Emosi tak stabil

Ada tak pregnant mumy yg susah kawal emosi time mngandung.. Masa 1st trimester sy ok je tp start masuk trimester kedua emosi lain mcm hilang sikap pnyabar asyik nak marah tak menentu.. Time tengah marah tu mmg tak sedar sbb tlalu ikutkan emosi nnt lepas tu baru rasa mnyesal? Normal ke mcm ni, ada tips utk kurangkan rasa marah tu?

18 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Normal.. Sama la dengan saya.. Biase saya akan duduk bilik dan baring.. Bagi rilex..

2y ago

Sama la, husband terus suruh pulau kn diri utk btenang