Emosi tak stabil

Ada tak pregnant mumy yg susah kawal emosi time mngandung.. Masa 1st trimester sy ok je tp start masuk trimester kedua emosi lain mcm hilang sikap pnyabar asyik nak marah tak menentu.. Time tengah marah tu mmg tak sedar sbb tlalu ikutkan emosi nnt lepas tu baru rasa mnyesal? Normal ke mcm ni, ada tips utk kurangkan rasa marah tu?

18 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

samalah.. tp sy kuat mrjukk.. bnda kcik bole mngis x henti2.. mcm sebak sgt..

3y ago

Ya kdg benda kecik mudah betul sentap, tu yg kdg2 pelik tu emosi berubah2