Hi Mummy Semua...

Ada tak pengalaman mummy semua yang anak 1st czer yang 2nd normal bersalin? Saya takut pula sebab anak 1st tak ada pengalaman bersalin normal kena czer pula so yang 2nd punya nak try normal bersalin. Saya pula ada gdm so gov hospital bagi pilihan samada operate atau normal. Saya dah 34 minggu ni. Thank you for comment. ??

1 Balas

Sama la mcm sy. Ank first hr tu czer... Yg second ni nk try normal. Berdebar jg. Sy dh 31week.....dan sy pun ada gdm.