Pilih untuk czer

Hai, siapa kat sini macam sy. 2nd baby pilih untuk czer? Sy akan bersalin di hospital gov. Anak 1st emergency czer. So, 2nd pilih czer jgk sbb tak sanggup nak kena seluk nak kena induce. Tak tahan sakit contraction. Huhu.

2 Balas

Sy pun kali ni pilih elective czer sebab nak BTL sekali. Sebelum ni emergency czer..Malas nak kena operate 2 kali so sy pilih elective czer.

kalau next bole pilih ke?, bkn kalau gov. selagi bole normal, akan try normal?,

5mo ago

Yupss boleh pilih..sy 1st emergency czer n skg pregnancy ke-2 da msk 33weeks doc akan tnya nak pilih normal/czer then kena sign 1borang utk d bawah kat hospital masa bsalin nnti.